MAAF, pendaftaran ke Bengkel Emcee Pro pada 22 September 2019 di UMS Kota Kinabalu Sabah telah ditutup!

‘SOLD OUT’

Join Telegram channel VIP EMCEE ACADEMY untuk tidak terlepas promosi ke Bengkel Emcee Pro yang seterusnya! Klik butang dibawah!

APA KATA ALUMNI BENGKEL EMCEE PRO YANG LEPAS!

GAMBAR KENANGAN BERSAMA PESERTA

SIAPA RIZAL RASHID?

Rizal Rashid| Mohd Rizal Bin Abd Rashid merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia. Beliau mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan juga pengacaraan majlis.

 

Beliau mempunyai pengalaman lebih 12 tahun dalam pengacaraan majlis dan telah banyak mengacarakan majlis rasmi, majlis tidak rasmi, seminar – seminar, konvokesyen, simposium, majlis perkahwinan dan sebagainya yang melibatkan tetamu-tetamu kehormat seperti Yang Di Pertuan Agong, Yang Amat berhormat Perdana Menteri Malaysia, Y.A.B Timbalan Perdana Menteri, Menteri-Menteri Kabinet, Menteri-Menteri besar, Ketua-ketua menteri, Menteri Kabinet, para pendakwah serta Selebriti.

Beliau telah banyak menganjurkan dan mengendalikan bengkel serta seminar serta melatih ramai emcee diluar sana untuk meningkatkan skill komunikasi dan emcee mereka dan akhirnya menjadikan karier emcee mereka terbang lebih jauh.

 

Seorang yang sangat mementingkan ilmu. Beliau merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau terbang ke Sri Langka dan bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

VIDEO KETIKA MENJADI EMCEE DI MAJLIS PERASMIAN MAHA 2018 YANG DIRASMIKAN OLEH TUN DR MAHATHIR MOHAMAD

Join Telegram channel VIP EMCEE ACADEMY untuk tidak terlepas promosi ke Bengkel Emcee Pro yang seterusnya! Klik butang dibawah!

Sebarang pertanyaan boleh hubungi team kami ditalian berikut

019 885 7600 – Che Lin

0112 600 0112 – Hanif

Pin It on Pinterest

Share This