PENDAFTARAN ‘ONLINE COURSE EMCEE PRO’ TELAH DITUTUP. Isi maklumat dibawah untuk dapatkan informasi terawal dan harga ‘SuperEarlyBird’ apabila pendaftaran dibuka semula








Program akan berlangsung

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PERHATIAN! kepada emcee, pengacara majlis diluar sana yang tengah stuck, takda idea, tiada majlis atau event yang mana semua dibatalkan atau ditunda, dah tiba masa anda untuk upgrade ilmu, asah ilmu dan skill anda, add-on skill-skill baru diwaktu bertenang ini dan nanti kembali semula dengan ilmu, skill dan teknik emceeing yang lebih memukau selepas ini. Jika anda berminat dan nak ceburi bidang emcee secara serius walaupun part-time je, disini adalah tempatnya untuk anda berkembang !

Ramai mengadu mereka sangat bermasalah dalam emcee tapi mereka sangat minat dalam bidang pengacaraan majlis. Ada juga yang memang sangat meminati emceeing, sejak sekolah lagi dah jadi emcee, tanpa dipaksa dan selalu tawarkan diri menjadi emcee. Tahniah!

Tapi, emcee atau pengacara majlis ini bukan la mudah terutama jika anda tak asah skill atau teknik emceeing anda. Skill teks emcee, teknik melodi suara, teknik soalan, teknik nak bagi harga, nak jual servis anda sebagai emcee atau bagaimana nak jadi emcee yang berkredibiliti tinggi dan sentiasa dicari client ini lah yang susah emcee nak ada sebab ilmu ini perlu terus digali dan dicari.

Oleh sebab itulah, diwaktu dunia sedang ditekan oleh Wabak Covid-19, kami tawarkan Emcee Pro online version yang mana kami kongsikan banyak ilmu, tips dan teknik selain support dari kami yang nak pastikan anda berjaya dan bangkit semula selepas wabak ini berakhir dengan ‘NEW ME‘ dalam emceeing. Ini ialah course online yang mana anda akan belajar dalam aplikasi Zoom Meeting.

MAKLUMAT PENTING EMCEEPRO ONLINE COURSE

8.30 Pagi – 12 Tengahari

9 Mei 2020 | Sabtu

7 MODUL YANG AKAN DIDEDAHKAN KEPADA ANDA.

MODUL #1 – TEKNIK FORMAT MEMBINA TEKS / SKRIP EMCEE

 Anda akan mempelajari, menghadam dan menelan teknik dan ilmu membina teks emcee dengan CEPAT, PANTAS, berformat dan teknik yang MUDAH. Paling penting, teks emcee ini boleh difahami. Antara CORE modul dalam program online ini!

MODUL #2 – PROFESIONAL ‘QUESTION’ LEAD TO GOOD EMCEEING

Peserta dapat menyenaraikan soalan soalan wajib seorang pengacara majlis kepada event organizer supaya kelihatan lebih professional dan dipercayai. Nak mengacarakan majlis ni, bukan semudah A, B & C je. So kami akan berikan juga soalan-soalan ‘panas‘ yang WAJIB anda tanya apabila dikehendaki menjadi emcee atau pengacara majlis. Penting ke soalan-soalan ini? SANGAT penting, kerana dengan soalan-soalan yang betul dan tepat, ia akan memudahkan anda dan anda akan kelihatan PROFESIONAL! apa soalan-soalan tu? kena la hadir dan belajar.

MODUL #3 -KENAL PASTI DO’S AND DONT’S DALAM EMCEEING

Anda akan membezakan Do’s & Don’ts sebagai pengacara majlis professional. dalam modul yang ‘hangat‘ ini, kesilapan yang anda biasa lakukan dalam emcee dan pengacaraan majlis akan di dedahkan! apa yang patut anda buat dan apa yang tidak semuanya akan terjawab dalam modul yang sangat seronok dan membantu ini. Yang paling penting, segala kesilapan yang bakal didedahkan itu ada penyelesaian atau cara atasinya. anda ikut je!

MODUL #4 – STRATEGI HARGA

Soalan yang biasa kami terima, berapa nak cas untuk emcee? ada yang cas terlalu murah dan ada yang cas terlalu mahal. Macam mana nak bermain dengan strategi harga ni? dalam kelas EmceePro online ini akan didedahkan kepada anda.

MODUL #5 – BAGAIMANA NAK BINA PROFAIL PROFESSIONAL SEBAGAI PENGACARA MAJLIS

Bagaimana Membina Profail Professional sebagai pengacara majlis supaya anda dilihat dan dibayar dengan berbaloi. Profail ini sangat penting supaya client nampak anda, trust kebolehan dan kemampuan anda dan nak gunakan servis anda.

MODUL #6 – EMCEE PART TIME JE, TAPI SALES 4 ANGKA

Bagaimana karier pengacara majlis menjadi part time karier dengan upah 4 angka dalam satu event. Walaupun hanya sebagai seorang part-time tapi skill dan teknik yang betul, cara kita marketkan diri, insya Allah boleh dpat duit upah hingga 4 angka kalau kena pada cara dan majlisnya.

MODUL #7 – MILESTONE PENGACARA MAJLIS UNTUK CAPAI 5 ANGKA

Apakah milestone pengacara majlis untuk mencapai bayaran 5 angka dalam satu majlis.

2 MODUL BONUS & EXCLUSIVE

MODUL BONUS #1 –

Melodious voice ‘modulation‘ technique

Jadi emcee kalau tak tahu pasal SUARA memang rugi besar. Dalam kelas ini, kami kongsikan teknik HELP’em yang akan bantu anda dalam voice projection! ini Modul yang sangat best dan menarik, macam kelas vokal pun ada. Serius talk, emcee patut belajar dan master ilmu suara ini kerana suara yang sedap insya Allah pendengar akan suka dan impress!

MODUL BONUS #2 –

Breathing & ‘phonetic‘ technique

Ilmu fonetik adalah ilmu yang sangat PREMIUM yang kami bakal share dalam bengkel ini! jika anda mahir dan faham fonetik dengan betul, sebutan akan menjadi JELAS, suara akan menjadi lembut dan yang paling best tu, orang yang mendengar akan terPUKAU dan terPEGUN! Modul ini juga antara yang akan memberikan ‘ah ha’ moment yang banyak kepada anda sebagai seorang emcee.

DAN BANYAK LAGI TIPS DAN TEKNIK YANG AKAN DI SHARE SEPANJANG SEHARI INI. SENANG KATA, ANDA HADIR SEPERTI GELAS KOSONG DAN ANDA AKAN BAWA PULANG GELAS BERISI DAN MELIMPAH RUAH! ANDA TERPAKSA HADAM DAN FAHAM PELBAGAI TEKNIK YANG AKAN BANTU GAYA DAN PERSEMBAHAN ANDA SEBAGAI EMCEE NAIK KE 1 LEVEL YANG TINGGI!

Daftarkan diri anda disini untuk dapatkan informasi program dan dapatkan tawaran harga istimewa untuk sebarang program-program anjuran VIP EMCEE ACADEMY.








APA KATA ALUMNI YANG TELAH BELAJAR DI BENGKEL EMCEE PRO !

SIAPA SPEAKER DAN COACH YANG AKAN BANTU ANDA NANTI?

RIZAL RASHID Merupakan Anak Jati Negeri SABAH dan seorang trainer bertauliah daripada perbadanan sumber manusia berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia dan pengasas VIP EMCEE ACADEMY.

Beliau mempunyai kepakaran dalam emcee dan pengacaraan majlis lebih 10 tahun dan telah melatih ramai emcee diluar sana dalam meningkatkan kualiti emcee dan pengacaraan majlis dalam program-program Intensif yang beliau anjurkan selain di jemput khas untuk berkongsi kepakaran di Jabatan-jabatan kerajaan, universiti dan banyak lagi.

Beliau pernah mengacarakan banyak majlis Rasmi, majlis tidak rasmi, seminar-seminar, konvensyen, simposium, majlis perasmian, majlis perkahwinan dan banyak lagi majlis yang melibatkan tetamu tetami kehormat seperti Duli Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Pahang (Kini Yang Dipertuan Agong), Bekas TYT Negeri Sabah, Yang Amat berhormat Perdana Menteri, Yang Amat Berhormat timbalan Perdana Menteri, Menteri-Menteri Besar, Ketua-Ketua Menteri, Yang Berhormat Menteri Kabinet, Para pendakwah dan Selebriti.

Antara program besar yang pernah di acarakan oleh beliau seperti Majlis Perasmian MahaMajlis Makan Malam ASEAN Ministerial Meeting on Argriculture and Forestry (AMAF)Konvensyen Usahawan, Majlis Perasmian Karnival Kerjaya, Karnival Belia Putrajaya, Majlis perasmian MAHA dan banyak lagi.

VIDEO PENGACARAAN RIZAL RASHID

KETIKA MENJADI PENGACARA MAJLIS PERASMIAN MAHA 2018 OLEH TUN DR MAHATHIR MOHAMAD DI MAEPS SERDANG.

Gambar kenangan bersama peserta program Emcee Pro sebelum ini

BERAPA NILAI INVESTMENT KE KELAS INI?

Ilmu yang bakal anda pelajari dalam kelas EmceePro versi online ini sangat teknikal dan bermanfaat. Tuan Rizal sendiri akan kongsikan semua ilmu dan pengalaman beliau lebih 10tahun di bidang emcee untuk dikongsikan kepada anda. Ilmu yang diberikan juga hasil experiment dan apa yang beliau dah lalui sendiri, so anda tinggal follow dan ikut je, sesuaikan dengan anda insya Allah anda pasti boleh.

Harga dan nilai untuk ke program ini memang mahal. Kami boleh je nak cas ratusan ringgat atau ribuan ringgit, tapi kami faham, dalam keadaan terdesak dengan dunia dilanda wabak ini, jadi kami memang serius nak bantu anda.

Harga sebenar untuk kelas ini ialah RM250 tapi kami tak nak buka harga ini untuk anda bayar walaupun kami tahu ia sangat berbaloi . Kami nak buka tawaran istimewa hanya RM99 sahaja. Ya, RM99 sahaja untuk seorang dengan kelas yang sangat padat dan ada Bonus istimewa & Extra juga (Baca hingga habis).

Dan, saya nak buka peluang khas untuk 50 orang peserta terawal yang mendaftar, saya akan buka tawaran RM99 RM79 sahaja. Ya, RM79 sahaja untuk seorang dan limit kepada 50 orang yang terawal.

RM79 untuk seorang

Dan anda juga bakal mendapat bonus-bonus exclusive & istimewa dibawah ini yang kami tawarkan khas untuk anda.

BONUS-BONUS EXTRA DAN EXCLUSIVE

Bonus #1 – Group Support Facebook bernilai RM159

Kami takkan biarkan anda begitu sahaja. Prinsip kami ialah kami nak bantu dan pastikan anda berjaya. So Group ini ialah antara inisiatif kami nak pastikan anda boleh lakukan ilmu yang kami berikan dengan jayanya disamping support.

Bonus #2 – Dua (2) sesi online extra bernilai RM198

Kami memang serius nak bantu anda. Oleh itu kita akan berikan anda 2 lagi sesi secara online untuk bantu anda expert dan mahir dalam emceeing. 2 Sesi tambahan ini juga anda boleh tanyakan banyak soalan kepada Tuan Rizal yang pastinya tak lokek ilmu.

Bonus #3 – Sijil Penyertaan berniali RM59

Kami akan poskan sijil anda terus kerumah anda. Ini mmebuktikan anda telah hadir dan belajar di salah satu program Emcee terbaik di Malaysia dan ini sangat penting untuk tingkatkan kredibiliti anda.

Bonus #4 – 10 skrip / teks emcee Percuma bernilai RM69

Kami akan berikan 10 contoh skrip / teks emcee percuma yang telh diguna oleh Tuan Rizal Rashid sendiri. So, ia boleh jadi reffrence anda untuk buat teks emcee dengan lebih berjaya.

Kami dah anjurkan program ‘Emcee PRO‘ ini banyak kali dan feedback memang Alhamdulillah. Lihat sahaja  pada testimoni yang diberikan. So kami sangat yakin, jika anda hadir dan belajar dalam sesi online ini secara bersungguh-sungguh, anda akan dapat sesuatu. Dan kami berikan jaminan ‘Money Back Guarantee100% sekiranya anda rasa program ini tak sesuai dan tak bagus pada pandangan anda.

Jika terdapat sebarang pertanyaan atau masalah, team kami sedia membantu. Hubungi team kami ditalian 019 885 7600 atau 0112 600 0112 (CikPuan Rozlinita)

Pin It on Pinterest

Share This